• Αρχική
  • Γιώργος Ξηραδάκης – Παρουσίαση των Υποψήφιων Ευρωβουλευτών ΝΔ

Γιώργος Ξηραδάκης – Παρουσίαση των Υποψήφιων Ευρωβουλευτών ΝΔ


“Θέλω η Ελλάδα να ξαναγίνει μέρος παραγωγής, επιχειρηματικότητας, ευημερίας και υπερηφάνειας αντάξια της ναυτοσύνης μας. Με τον δυναμικό χαρακτήρα μου, τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, θα εκμεταλλευτώ την τεράστια δύναμη της Ευρώπης προς όφελος των Ελλήνων.”

Ανταποκρινόμενος στο προσωπικό και τιμητικό κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις προσεχείς ευρωεκλογές του Μαΐου να κατέλθω ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Αποφάσισα να είμαι παρών, όπως ήμουν πάντα, στις μεγάλες προκλήσεις της Ναυτιλίας από όποιο μετερίζι κι αν εργάστηκα. Με την ίδια δημιουργικότητα που με χαρακτηρίζει ως τώρα, με εμπειρία, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για συνεισφορά στα κοινά. 
Τώρα που η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες αβεβαιότητες και αναταράξεις στην πρόσφατη ιστορία της, τώρα που οφείλουμε να δημιουργήσουμε όρους επιρροής προς όφελος της θαλασσινής οικονομία.

Γιατί ξέρω καλά, ότι όσα μας ενώνουν είναι πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές. Με την υπόσχεση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να διεκδικήσουμε μαζί καλύτερες μέρες σε όσα, μικρά και μεγάλα, μας αφορούν.