• Αρχική
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΤΥΡΝΑΒΟ – ΛΑΡΙΣΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΤΥΡΝΑΒΟ – ΛΑΡΙΣΑ

Στην Ελασσόνα βρέθηκε την Κυριακή 12/5/19 ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Ξηραδάκης, όπου και συνάντησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτων και μοιράστηκε μαζί του το όραμά του. Λίγο αργότερα πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ και βρέθηκε στην πλατεία Ελασσόνας όπου και συνομίλησε με φίλους και στελέχη.

Αργότερα την ίδια μέρα ο κ. Ξηραδάκης μετέβη στον Τύρναβο και επισκέφθηκε το γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου και συναντήθηκε με τα στελέχη της ΝΟΔΕ.

Στη συνέχεια περιόδευσε στη Λάρισα, όπου και πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του στην οδό Ρούσβελτ, στο Καφέ ΟΚΟ σε πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία επεσήμανε πως θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της αγροτικής παραγωγής για διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στις διεθνείς αγορές, αποσκοπώντας στην αναβίωση και διατήρηση του πρωτογενούς τομέα. Επιπλέον, τόνισε πως βασική   προϋπόθεση   για   την   αγροτική   ανάπτυξη και   την   αύξηση   των   εισοδημάτων   των   αγροτών, είναι η αύξηση της παραγωγικότητας, η βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της παραγωγής, και η προσαρμοστικότητά της στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της διεθνούς αγοράς και τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Κλείνοντας, κατέθεσε το όραμά του και την επιθυμία του για εκπροσώπηση την Ελληνικής θαλάσσιας οικονομίας και ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο, και για να παρέμβει στην διαμόρφωση μιας σύγχρονης αναπτυξιακής πολιτικής προς όφελος των Ελληνικών παραγωγικών κλάδων και όχι μόνο.