• Αρχική
  • ΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ WIMA

ΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ WIMA

Στην μηνιαία συνάντηση μελών της WIMA, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στα γραφεία της Ένωσης, παρευρέθηκε ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης (Πρόεδρος του “Propeller Club” και Managing Director “XRTC”).

Η πολύχρονη εμπειρία στα ναυτιλιακά δρώμενα, το αξοσημείωτο βιογραφικό του κυρίου Ξηραδάκη αλλά και η γενικότερη συμμετοχή του σε όλους τους τομείς της Ναυτιλίας στάθηκε αφορμή για πλήθος συζητήσεων μεταξύ του ίδιου και των μελών.

Ο κύριος Ξηραδάκης αρχικά έκανε μια μικρή παρουσίαση του εαυτού του, αναλύοντας τις σπουδές του, τις επαγγελματικές του επιλογές  αλλά και τη γενικότερη πορεία του μέχρι και σήμερα. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ τα μέλη αφού παρουσίασαν σύντομα τις δραστηριότητες τους, είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματα τους και να εμβαθύνουν σε αυτά, προκαλώντας ενδιαφέροντες συζητήσεις.

Απο την πλευρά του, ο κύριος Ξηραδάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες, τον τρόπο λειτουργίας αλλά  και την πολύχρονη παρουσία της WIMA, ως ναυτιλιακό cluster σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και το θαυμασμό του για τις συνέργειες που δημιουργούνται μεταξύ των μελών αλλά και με την ευρύτερη ναυτιλιακή αγορά. Στο πλαίσιο αυτών των συνεργειών, ο Πρόεδρος της Ένωσης, κύριος Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, ενημέρωσε τον κύριο Ξηραδάκη για τα μεγάλα projects που ανέλαβε η WIMA εξ’ ολοκλήρου με την πολύτιμη συνεισφορά των μελών, τα οποία αφορούν την μετασκευή-επαναλειτουργία δυο μεγάλων επιβατηγών πλοίων, στην επισκευαστική ζώνη του Πειραιά.

Το Δ.Σ και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν τον κύριο Ξηραδάκη για την παρουσία του στη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση να «δίνει βήμα» σε ανθρώπους με τόσο σημαντική πορεία στο ναυτιλιακό στερέωμα.