• Αρχική
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν άφησε γωνιά της Μαγνησίας που να μην επισκεφθεί το Πάσχα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ξηραδάκης, ο «καπετάνιος» του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. 

Ο Γ. Ξηραδάκης συναντήθηκε με πολίτες και τόνισε την αναγκαιότητα να υπερψηφιστεί το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ώστε να αλλάξει πορεία ο τόπος και να επισπευστούν οι εθνικές εκλογές.

Επίσης εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί ο ίδιος στην ευρωβουλή, για να βοηθήσει την Μαγνησία και την Θεσσαλία με την προσέλκυση επενδύσεων, που τόσο έχουν ανάγκη.

Τη Μ. Παρασκευή ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε στον Αλμυρό, όπου στην κεντρική πλατεία συναντήθηκε με πολίτες και υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ενώ παραβρέθηκε στην τελετή της Αποκαθήλωσης στην μονή Κ. Ξενιάς.

Ακολούθως βρέθηκε στην Τσαγκαράδα, όπου σήκωσε τον Σταυρό στην Ακολουθία του Επιταφίου, όπως κάθε χρόνο συνηθίζει, αφού το έχει τάμα.

Το Μ. Σάββατο επισκέφθηκε την Ζαγορά, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Π. Κουτσάφτη, με δημοτικούς συμβούλους και με την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Σαμαρά. Επισκέφθηκε επίσης τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό, που χαρακτήρισε εργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή, μαζί με τον Συνεταιρισμό των μηλοπαραγωγών και πολύ σημαντική την προσφορά τους. Στον κ. Ξηραδάκη τέθηκαν ζητήματα, όπως η ανάδειξη των μνημείων της περιοχής για την προσέλκυση τουριστών, μεταξύ των οποίων το σχολείο του Ρήγα Φεραίου, ενώ τέθηκε το πρόβλημα της μη αποζημίωσης ακόμη των πλημμυροπαθών, καθώς το ΙΓΜΕ δεν έχει αποφανθεί από το 2017, πως οι ζημιές προήλθαν από φυσικές καταστροφές. Επίσης τέθηκε το ζήτημα της μη ολοκλήρωσης του περιφερειακού δρόμου Ζαγοράς. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έθεσε το ζήτημα να αποκτήσει η περιοχή ένα εξωστρεφές brand name, που θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη, ενώ εξωστρεφές brand name πρέπει να αποκτήσουν και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Ο Γ. Ξηραδάκης το Πάσχα το πέρασε με την οικογένειά του στο σπίτι του στο Χόρτο, ενώ συναντήθηκε με πολίτες, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικό στην Μηλίνα.

Την Τρίτη του Πάσχα βρέθηκε επίσης, στο νησί του Παπαδιαμάντη, την αγαπημένη Σκιάθο όπου και συνάντησε υποψήφιους δημάρχους, τοπικούς και περιφερειακούς συμβούλους, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

Επίσης συναντήθηκε με τον κ. Ανδρέα Ποταμιανό, πρόεδρο του συνδέσμου Ελλάδας-Κίνας