• Αρχική
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Ξηραδάκης περιοδεύοντας στην Ήπειρο και ανταποκρινόμενος στο αίτημα της «Ένωσης Τέκνων, Συγγενών & Φίλων Πεσόντων κατά το Έπος 1940-41», θα βρεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στη Β. Ήπειρο ως μέλος του Propeller Club Port of Piraeus, για να ανακοινώσει επίσημα, τη δωρεάν παραχώρηση σχολικού λεωφορείου 24 θέσεων για τις μεταφορές των μαθητών από τα γειτονικά μειονοτικά χωριά του Δήμου Δρόπολης της Βορείου Ηπείρου στο σχολείο των Βουλιαρατών.

Έπειτα θα παρευρεθεί στην παρουσίαση βιβλίου του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, καθώς και Βουλευτή Θεσπρωτίας, Αντώνη Μπέζα, με τίτλο «Τσάμηδες – Διεκδικήσεις και η Αλήθεια», που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο DU LAC στα Ιωάννινα στις 8 μμ την ίδια μέρα.

Το ίδιο βράδυ στις 9 μμ θα βρεθεί στο τοπικό κανάλι “Ioannina TV” και μέσα από το δελτίο ειδήσεων με το δημοσιογράφο Βλάσση Ντόκα θα δώσει συνέντευξη. Ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης θα αναφερθεί εκτενώς σε θέματα που αφορούν τη Ναυτιλία και τη θαλάσσια οικονομία γενικότερα.

Ο επόμενος σταθμός του κ. Ξηραδάκη για το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου θα είναι η γενέτειρά του η Θεσσαλία.